fbpx

DÉ TRAINING DIE JE NIET WIL & KAN MISSEN OM NEXT LEVEL TE GAAN

Vaak doe je maar wat op social media...

Je weet dat je zichtbaar moet zijn. Dat het helpt om regelmatig wat te posten. Maar het schiet er zo vaak bij in. Dan maar even iets online knallen, heb je toch weer even je neus laten zien. Echt een gedegen strategie is dit natuurlijk niet. Dat het af en toe iets oplevert is meer geluk dan voorspelbaar. Een goede strategie die past bij jouw bedrijf en doelgroep, kan je helpen! Posten wordt makkelijker én je hebt meer resultaat.

LEER MIJ CONTENTMARKETING

loop geen klanten mis en bespaar tijd 

Af en aan zichtbaar zijn. Soms drie keer per week, soms elke dag, soms drie weken niet… Dat is natuurlijk niet de handigste manier om je social media te gebruiken. We leven in een tijdperk waar informatie heel snel gaat. Dat betekent dat jij ook heel snel vergeten wordt als je geen gedegen plan hebt.

Wat zou er gebeuren als jij wel regelmatig content plaatst? Hoe zou het voelen om je bereik te zien groeien, meer en meer reacties te krijgen, en ook echt klanten te krijgen uit social media?

En wat als je ook nog eens kunt leren om dit met minder tijd te doen dan je nu kwijt bent? Als ik je vertel dat je met twee stukken content vier keer zichtbaar kunt zijn. Word je daar dan blij van? Helemaal tof toch?!

IK HOOR JE DENKEN….

 

REGELMATIG POSTEN ÉN TIJD BESPAREN? HOE DAN!

Dit is een goede vraag, die we graag voor je beantwoorden.

Wat gaat deze training je bieden?

Waarom zou je CONTENTMARKETING WILLEN LEREN?

Vaak is social media iets wat we er eventjes bij doen. Waar je even aandacht aan besteedt als je wat tijd over hebt. Waarom zou je daar überhaupt goed over nadenken? Je kunt toch altijd en overal posten?

Dat is zeker zo. Maar wees eens eerlijk. Doe je dat ook? En is wat je post dan kwalitatief goed?

Als je begrijpt wat een customer journey is en wat de verschillende fasen daarvan inhouden, kun jij veel makkelijker content ontwikkelen die waardevol is voor jouw doelgroep, je ideale klant.

Je kunt laten zien dat JIJ de EXPERT bent. Dat jij de oplossing hebt voor het probleem. En je kunt mensen zo ver krijgen dat ze durven te erkennen dat ze uberhaupt een probleem hebben.

Een goede contentstrategie bestaat uit verschillende factoren. Het gaat niet alleen om wanneer je post, maar vooral om wát je post. En hoe je deze posts vervolgens opvolgt.

Zoek verbinding, maak connectie. Groei met reageren. Als jij een goed uitgedachte strategie hebt, ben je opeens overal met waardevolle content. Je valt op. Jouw ideale klanten kunnen niet meer om je heen, én je content sluit ook nog eens aan op wat je hen kunt bieden.

Deze training helpt jou naar een sterke, ongoing contentstrategie. Je leert vooruit werken, zodat je tijd wint om aan klanten te besteden.

Als je contentstrategie ongoing is zal jouw marktingfunnel altijd gevuld blijven. En daar zullen dus altijd klanten uit komen!

Stop met zomaar wat doen. Begrijp wat en waarom je het doet. Leer de basis van contentmarketing.

voor wie is deze training?

Deze training is specifiek gericht op professionals in de paardenwereld. Hij is geschikt voor trainers en instructeurs, maar zeker ook voor bekappers, bodyworkers, pensionaanbieders en paardencoaches

‘Contentmarketing’ is opgezet door Anja Borst, één van de drie leden van Team Paardenondernemer. Anja is oprichter en eigenaar van Paardenondernemer & Officejunkie. Zij is gespecialiseerd in 1-op-1 marketing coachingstrajecten, en bovenal is ze een kei in structuur en strategie.

Anja weet het beste in de ondernemer naar boven te halen en gelooft vaak wel in de plannen die door de ondernemer eerder in de koelkast geplaatst zijn. Met een sterke strategie helpt ze hen deze plannen niet alleen uit te werken, maar ook winstgevend te maken.

Anja is gedreven en gepassioneerd. Haar passie en ongelooflijke drive heeft zich gevormd tijdens haar topsportperiode in het langebaanschaatsen. Zij ziet dan ook vele gelijkenissen tussen ondernemen en topsport.

Wil je eerst wat meer lezen over Anja? Dat kan hier!

paardenondernemer-anja-borst

Deze modules krijg je in de training

Contentmarketing

  1. WAT IS CONTENT

  2. CONTENTMARKETINGSTRATEGIE

  3. EFFECTIEVE CONTENT

  4. CONTENTPLANNING

 

  1. STATISTIEKEN LEZEN

  2. GROEI MET REAGEREN

  3. HOE NU VERDER

 

Hoe werkt het?

Simpel! Je schaft de training eenvoudig aan en krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Hier doorloop je de modules op je eigen tempo. Per module download je eenvoudigweg het werkboek en gaat ermee aan de slag. Vragen kun je stellen via de community.

© Paardenondernemer 2021 | Ontwerp door Officejunkie