fbpx

DÉ TRAINING DIE JE NIET WIL & KAN MISSEN OM NEXT LEVEL TE GAAN

Wat je moet weten van emailmarketing

“The money is in the list” een uitspraak die je ontgetwijfeld weleens gehoord hebt. Wat wordt er nu toch mee bedoeld? Vaak is het een flinke drempel voor ondernemers om met e-mailmarketing te beginnen. Hoe werkt het en wat is de meerwaarde ervan. In deze training laat ik je in ieder geval de basis zien. Wat is het, hoe werkt het. Ik laat je verschillende systemen van de achterkant zien en de mogelijkheden die je erin hebt zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Leer mij de basis

Er gaat een wereld voor je open

Met e-mailmarketing kun je zeer doelgericht berichten versturen naar je ontvangers. Je kunt je publiek segmenteren en opdelen, zodat je persoonlijke en op maat gemaakte e-mails kunt versturen. Zo kun je potentiële klanten de juiste content geven die ze helpt naar de volgende stap binnen de klantreis. Je bent effectief en relevant. 

E-mailmarketing gaat veel verder dan het versturen van een nieuwsbrief.

IK HOOR JE DENKEN….

 

WAT GA IK EXACT LEREN?

Waarom zou je e-mailmarketing inzetten?

Er is toch social media? Een grote misvatting bij veel ondernemers. E-mail is nog steeds een krachtige tool om met klanten te communiceren. Social media is geweldig en zeker onmisbaar voor je online zichtbaarheid en marketing. Maar je verkoopt meestal niet op social media, dat doe je aan je mailinglijst.

Als je je mailinglijst vergelijkt met je volgers op social media kun je stellen dat je mailinglijst abonnee’s meer toegewijd zijn tot je bedrijf. Ze hebben net dat stapje extra gezet. Ze hebben hun mailadres achter gelaten bij jou. Zodat je hen extra waarde kunt geven. Ze hebben vertrouwen in je. Meer dan de mensen die enkel een ‘like’ op je socials geven.

Via e-mailmarketing kun je een beter band opbouwen. Het is minder vluchtig dan social media. 

Mensen lezen eerder je mail dan dat ze een post van A tot Z lezen. En ze klikken vaker op een linkje wat je er bij plaatst. Ze hebben tenslotte meer interesse.

De voordelen van e-mailmarketing is dat het goedkoop is, je werkt aan loyaliteit en bouwt een band op, je kunt het automatiseren en je hebt geweldige statistieken die je inzichten geven in je potentiele klanten.

Ooit ergens een gratis account gehad, maar je wist niet goed wat je deed? Volg dan deze basis training.

voor wie is deze training?

Deze training is specifiek gericht op professionals in de paardenwereld. Hij is geschikt voor trainers en instructeurs, maar zeker ook voor bekappers, bodyworkers, pensionaanbieders en paardencoaches

‘Leer, E-mailmarketing’ is opgezet door Anja Borst, één van de drie leden van Team Paardenondernemer. Anja is oprichter en eigenaar van Paardenondernemer & Officejunkie. Zij is gespecialiseerd in 1-op-1 marketing coachingstrajecten, en bovenal is ze een kei in structuur en strategie.

Anja weet het beste in de ondernemer naar boven te halen en gelooft vaak wel in de plannen die door de ondernemer eerder in de koelkast geplaatst zijn. Met een sterke strategie helpt ze hen deze plannen niet alleen uit te werken, maar ook winstgevend te maken.

Anja is gedreven en gepassioneerd. Haar passie en ongelooflijke drive heeft zich gevormd tijdens haar topsportperiode in het langebaanschaatsen. Zij ziet dan ook vele gelijkenissen tussen ondernemen en topsport.

Wil je eerst wat meer lezen over Anja? Dat kan hier!

paardenondernemer-anja-borst

Deze modules krijg je in de training

E-mailmarketing

  1. TOOLS

  2. KENNISMAKEN MET EMAILMARKETING

  3. E-MAILMARKETING VAN A TOT Z

 

  1. MAILING

  2. INSCHRIJFFORMULIER

  3. AUTOMATISERING

 

Hoe werkt het?

Simpel! Je schaft de training eenvoudig aan en krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Hier doorloop je de modules op je eigen tempo. Per module download je eenvoudigweg het werkboek en gaat ermee aan de slag. Vragen kun je stellen via de community.

© Paardenondernemer 2021 | Ontwerp door Officejunkie

*alle prijzen zijn exclusief btw