fbpx

DÉ TRAINING DIE JE NIET WIL & KAN MISSEN OM NEXT LEVEL TE GAAN

Elke dag paardenlucht in je neus?

 

Gaan ondernemen is niet zo lastig. Of moeilijk. Of spannend. Ondernemen is vooral jezelf goed voorbereiden en weten welke stappen je moet nemen naar direct succes. Deze training helpt jou om van je hobby je beroep te maken!


YES, leer mij ondernemen!

Ja, de wereld zit wél op jou te wachten!

Last van dat stemmetje? Dat stemmetje dat zegt: “Ben ik wel goed genoeg? Er zijn al zoveel anderen die hetzelfde kunnen. En hoe zit het met verdiensten? In de paarden is toch geen geld te verdienen?”

Geloof me, je bent niet de enige. Ook ondernemers die nu een prachtig bedrijf hebben opgebouwd, stonden ooit waar jij nu staat. Zij zijn er gekomen, jij kan het ook – maar dan moet je wel weten hoe je het aanpakt. Een leuk product en goede website zijn niet genoeg. Je kunt niet gaan zitten wachten. Het gaat vooral om jou. Jij bent je bedrijf! 

 

Wat leer je in deze training?

In deze training neem ik, Monya, je mee door alle aspecten van het ondernemerschap. De training is heel geschikt om jouw reis als ondernemer te beginnen, of je weer op weg te helpen als je vast bent gelopen.

Leer in deze training exact de stappen die leiden tot jouw succes:

Zie je overal trainingen die je interessant vindt? Shinen op Insta, verkopen als een pro, webinarsoftware ontrafeld, het opbouwen van een emailfunnel, klanten werven op Facebook…. allemaal onwijs waardevol en belangrijk. Maar het begint met de basis! Als die niet goed ligt, zetten al die andere stappen geen zoden aan de dijk. De training ‘Schrijf je plan’ helpt jou om een stevige fundering onder je bedrijf te leggen. Na deze training heb je je visie aangescherpt, weet je waar je nog werk te doen hebt (zodat je je daar gericht verder in kunt verdiepen), en kun je direct beginnen met het bouwen aan je bedrijf. Dit is dé ideale starterstraining!

Weten waar je mee bezig bent…

… geeft zelfvertrouwen. In plaats van het gevoel dat je maar wat aanmoddert, heb je grip op je ondernemersreis. Je krijgt inzicht in de normale processen rondom het opbouwen van een bedrijf, en kan je eigen ontwikkeling langs deze meetlat leggen.

In plaats van je een mislukking te voelen als iets niet lukt, begrijp je dat trial and error bij een bedrijf horen. Dit geeft je de rust en het vertrouwen om objectief naar je bedrijf te kijken, en van daaruit je acties en plannen bij te sturen.

… zorgt dat je sneller gaat. Als je een goede, stevige fundering onder je bedrijf legt, kun je daarop verder bouwen. Hoe duidelijker je weet wat je wilt, en begrijpt hoe je daar kunt komen, hoe makkelijker je de juiste stappen kunt nemen.

Als je begrijpt hoe ‘ondernemen’ werkt, kun je logische en effectieve stappen nemen. Hierdoor groei je sneller, maar misschien nog wel belangrijker: je bouwt iets op wat toekomstbestendig is.

Na deze training heb jij een uitgeschreven basisplan van waaruit je kunt starten en heb je het lef om het ook echt te gaan doen!

voor wie is deze training?

Deze training richt zich op startende ondernemers, of op ondernemers die al een tijdje bezig zijn maar vastlopen. Het is een alround training, die je wegwijs maakt in verschillende aspecten van het ondernemerschap. Mindset, focus en vertrouwen zijn de kernelementen. Dit maakt deze training de ideale start van jouw reis als ondernemer. Ben je al wat verder en zoek je informatie over een specifiek onderwerp? Dan is deze training minder geschikt, kijk dan eens naar ons overige aanbod.

‘Schrijf je plan’ is ontwikkeld door Monya Spijkhoven, één van de drie leden van Team Paardenondernemer. Monya is oprichtster van de Gelukkige Ruiter Academie en begeleidt alweer heel wat jaren coaches en instructeurs in het ontwikkelen van hun ondernemersvaardigheden.

Haar eigen weg heeft haar voorbereid op deze rol. Ze ging van sportruiter naar gedragsspecialist. Van trainingsbedrijf naar scholingsbedrijf. Van instructeur naar opleider. Inmiddels helpt ze iedereen die dezelfde droom heeft die zij had als klein meisje: een leven tussen de paarden.

Wil je eerst wat meer lezen over Monya? Kijk dan hier.

paardenondernemer-monique-dorst

Hoe werkt het?

Simpel! Je schaft de training eenvoudig aan en krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Hier doorloop je de training op op je eigen tempo. Vragen kun je stellen via de community.

© Paardenondernemer 2021 | Ontwerp door Officejunkie

*alle prijzen zijn exclusief btw