fbpx

Hét kennisplatform voor de hippische ondernemer

Het Team

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Wij hebben hetzelfde doel voor ogen. Een betere wereld voor paarden neerzetten. Dat doen wij door hippische ondernemers sterker te maken in het uitdragen van hun boodschap naar de buitenwereld. We helpen ze zichtbaar en weerbaar worden in de veelal harde ondernemerswereld.

We doen dit door middel van diverse trainingen en coachingstrajecten. Elk hebben we ons expertise gebied, maar samen zijn we nog sterker in het helpen van jou als hippische ofwel Paardenondernemer.

Anja Borst – marketing coach & technische creatieveling

Ik denk met je mee, inspireer en coach waar nodig is. Samen met jou maak ik je bedrijf zichtbaar en werken we eraan om next level te gaan. 

Gespecialiseerd in: 1-op-1 marketing coaching trajecten, brainstorm & strategie sessies, facebookmarketing, e-mailmarketing, visuals, social media beheer, strategie & structuur. Professionele support op afstand.

Mijn favoriete tools: MailBlue/Active Campaign, MailChimp, Enormail, Canva, Trello, Divi, Elementor, WordPress, WIX, Huddle.

 

Monya Spijkhoven – passie voor ondernemen

Waarom ik ooit wilde gaan ponyrijden is me nog altijd een raadsel. Ik weet wel dat mijn ouders me een beetje wazig aan keken toen ik het opperde. Ponyrijden? Hoe dan?

Maar ja, als ik iets in mijn hoofd heb gaat het gebeuren. Dus 7 jaar oud, hup naar de manege.

En daar lag ik weer. Ernaast. Stof te happen. Nee, een echt talent dat was ik zeker niet. Maar die paardengeur, die snorharen in je gezicht, de vrijheid op de paardenrug. Het greep me en is nooit meer weggegaan.

En de rest is historie! Van sportruiter naar gedragsspecialist. Van trainingsbedrijf naar scholingsbedrijf. Van instructeur naar opleider. Van ondernemer naar coach. Het zit allemaal in mijn rugzak. Selfmade. Het kan. En ik help iedereen die dezelfde droom heeft als dat ik had als klein meisje. Met elkaar gaat dat lukken!

Gespecialiseerd in: ondernemerscoaching, communicatie, teksten, bedrijven opbouwen en draaiende houden.

Monique Dorst – coachende alleskunner

Op mijn negende begon het. Ik mocht gaan rijden op de plaatselijke manege! Jarenlang fietste ik twee keer per week door de polder daarheen, op woensdag én zaterdag, om te helpen mesten, binnen- en buitenzetten, pony’s poetsen en meelopen in de beginnerslessen. Ik wilde niks liever dan later, als ik groot was, werken ‘in de paarden’.

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder… de gang naar de manege is vervangen door autoritten naar het paddock paradise waar mijn lieve Destiny woont. Via een flinke omweg (langs onderwijs en jeugdzorg) ben ik uiteindelijk toch terechtgekomen waar ik vroeger van droomde: ik werk met en voor paarden.

Naast lesgeven op kleine schaal, ben ik vooral actief met het begeleiden van andere ondernemers die zich inzetten om het paardenwelzijn in Nederland en België naar een hoger niveau te tillen. Dit doe ik vanuit mijn eigen bedrijf als coach en tekstschrijver, en sinds kort ook samen met Anja en Monya vanuit Paardenondernemer!

Gespecialiseerd in: coaching, communicatie, docent Engels, psychologie, teksten.

 

Een grote digitale bibliotheek voor de Hippische Ondernemer

Neem die informatie tot je die jij nodig hebt om te groeien met je bedrijf. Het aanbod bestaat uit korte en langere trainingen. Kies datgene wat voor jou passend is.  

Gratis Trainingen

Krijg toegang tot gratis trainingen. Klik hier!
MasterClass. Een MasterClass die iedere ondernemer gezien moet hebben. 

Masterclass

Gratis MasterClasses

Krijg toegang tot de replay van Ondernemersregels MasterClass. Een MasterClass die iedere ondernemer gezien moet hebben. Klik hier!

Ben jij klaar voor succes?

Heb je nog vragen of heb je interesse in maatwerk, neem dan contact met ons op