fbpx

DÉ TRAINING DIE JE NIET WIL & KAN MISSEN OM NEXT LEVEL TE GAAN

Een website die klanten oplevert!

Een website is geen leuk hebbedingetje, maar een belangrijk onderdeel van je zichtbaarheid. Met de juiste indeling, sterke teksten, en een passend kleurenschema gaat je website voor jou werken. In deze training leer je je website zó in te richten dat hij je ook daadwerkelijk klanten oplevert.

Leer mij zo'n site maken

een goede website tovert bezoekers om in klanten!

Een website is een middel, geen doel. Vaak hoor ik, Monique, mensen zeggen: ‘natuurlijk moet ik ook een website hebben!’. Ik ben het daar zeker mee eens – elke serieuze ondernemer heeft een website nodig. Maar niet puur ‘om het hebben’… Een goede website laat mensen zien wie jij bent en wat je ze kunt bieden. Een goede website tovert bezoekers om in klanten. Wil je zo’n site? Dan is deze training er voor jou!

Of je je website nu voor het eerst maakt, of een nieuwe versie wilt ontwikkelen…

Je loopt waarschijnlijk tegen een aantal vragen en twijfels aan:

vragen website

Deze training geeft je antwoorden op deze vragen, en nog veel meer! De training is bij uitstek geschikt als je je eerste site gaat bouwen, maar zéker ook als je huidige site toe is aan een opfrisronde. Let op: dit is géén technische training, de focus ligt op het vaststellen van de meest strategische inhoud. Deze kun je vervolgens zelf verwerken op je site, of meenemen naar je webbouwer. Ook als je je site niet zelf beheert, is deze training dus heel waardevol!

Wat levert de training je op?

Simpel: een website die klanten oplevert!

 

Je website is een belangrijk onderdeel van je marketing. Of je hem nu gebruikt als digitale brochure waar mensen meer informatie kunnen vinden, of als losstaande tool die voor jou klanten moet opleveren… het is áltijd belangrijk dat je site goed in elkaar zit!

Dan heb ik het niet zozeer over SEO (zoekmachine optimalisatie). Ja, dat is belangrijk… maar als jij een onduidelijke of niet aansprekende site hebt, heeft het geen enkel nut te zorgen dat die goed gevonden wordt. De inhoud van je site is vele malen belangrijker dan hoe vaak deze bezocht wordt!

Deze training neemt je stap voor stap mee in het creëren van een website met een duidelijke, aansprekende inhoud. Met de stappen die ik je aanreik, bouw je in zo min mogelijk tijd een zo effectief mogelijke website.

Ook jij verdient een website die klanten oplevert! Laat mij je daarbij helpen.

Misschien denk je, ‘ach, ik heb daar geen training voor nodig, ik ga lekker zelf puzzelen!’. Dat mag natuurlijk. Sterker nog, zo heb ik het zelf ook gedaan… met als gevolg dat ik nu, bij de vierde versie van mijn site, pas écht tevreden ben. Ik heb veel tijd geïnvesteerd in het schrijven, herschrijven, ontwerpen, opnieuw ontwerpen, en nog maar weer eens herzien.

Niks mis mee natuurlijk. Maar als jij het sneller en efficiënter wilt, leer dan van mijn ervaring! In deze training deel ik alles met je wat ik heb ontdekt tijdens mijn trial-and-error traject om mijn eigen site op te zetten. Ik leg je uit welke informatie niet mag ontbreken, hoe je die handig over je site kunt verdelen, en geef tips en trucs om te voorkomen dat je dubbel werk doet.

De kleine financiële investering die je doet, gaat je veel tijd besparen. En als je werkt met een webbouwer zelfs veel geld… want elke revisie kost dan uiteraard weer de nodige euro’s. Gun jezelf dus een versnelde leercurve en maak direct een website die wérkt.

Jouw mooie onderneming verdient een website die wérkt!

voor wie is deze training?

Deze training is specifiek gericht op professionals in de paardenwereld. Hij is geschikt voor trainers en instructeurs, maar zeker ook voor bekappers, bodyworkers, pensionaanbieders en paardencoaches. De opdrachten helpen je om te bepalen hoe jij zo goed mogelijk kunt aansluiten bij de informatiebehoefte van jouw paginabezoekers, en hoe je ze kunt converteren van bezoeker naar klant.

De training bevat veel voorbeelden die afkomstig zijn uit de hippische sector, en biedt daarom meer ondersteuning dan soortgelijke trainingen die algemener zijn opgezet.

‘Een website die klanten oplevert’ is opgezet door Monique Dorst, één van de drie leden van Team Paardenondernemer. Monique is coach voor paardvriendelijke professionals, en kent de paardenwereld van binnenuit. Ze heeft zelf ervaren wat het voor je kan betekenen als je echt focust op je ideale klant (in haar geval professionals die zich richten op het verbeteren van paardenwelzijn). Door haar ervaring als docent weet ze hoe je kennis op een logische en leuke manier overdraagt. Deze training is dan ook geen droog theoretisch verhaal, maar een ontdekkingsreis vol praktische oefeningen die je echt aan het denken zetten.

Wil je eerst wat meer lezen over Monique? Kijk dan hier of luister haar podcast.

paardenondernemer-monique-dorst

Dit krijg je in de training

een website die je klanten oplevert

 1. VIJF MODULES

  De training neemt je in vijf modules mee door de stappen die jij moet zetten om een site te bouwen die voor je werkt. Een goede site is duidelijk, overzichtelijk, en biedt een heldere ‘routebeschrijving’ voor de bezoeker. De modules helpen je op logische wijze zo’n site op te bouwen. Elke module heeft zijn eigen onderwerp, en bevat standaard een introductievideo en een werkboek.

 2. WERKBOEKEN

  Bij elke module hoort een praktisch werkboek. Je downloadt deze makkelijk uit de leeromgeving, dus de werkboeken blijven altijd in jouw bezit! De werkboeken staan vol praktische opdrachten, die alle aspecten van je design opbreken in logische stappen. Hiermee helpen ze je bij het kiezen van de beste menustructuur, het schrijven van aansprekende teksten en het kiezen van de juiste kleuren.

 3. BONUSVIDEO’S

  Werk je met WordPress? Dan zijn er van die kleine dingetjes die je dwars kunnen zitten, maar héél makkelijk op te lossen zijn als je weet waar je moet zoeken. De bonusmodule bevat een aantal korte video’s waar je snel kunt zien hoe je bijvoorbeeld je menustructuur beheert, de juiste voorpagina instelt, of afbeeldingen uploadt in je mediabibliotheek.

 4. HANDIGE CHECKLIST

  Een handige checklist waarmee je direct kunt zien wat er nog mist op jouw site. Handig voor na het bouwen, maar zeker ook om regelmatig even je site langs te lopen!

 

Hoe werkt het?

Simpel! Je schaft de training eenvoudig aan en krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Hier doorloop je de modules op je eigen tempo. Per module kijk je de video en download je het werkboek, en je kunt aan de slag! Vragen kun je stellen via de community.

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn site professioneel laten bouwen. Is deze training dan ook geschikt?

Jazeker! Een webbouwer is vaak een kei in het maken van een prachtige site, maar kent je bedrijf niet zo goed als jij. Het is aan jou om de regie te houden over je site. Je webbouwer kan je adviseren over kleurgebruik en een logische indeling van informatie, maar dat is niet zijn of haar beroep. Het is dus slim jezelf goed voor te bereiden. Als je gaat investeren in een professionele site, optimaliseer de inhoud dan met deze training.

Ik werk met WordPress / Wix / Joomla / Jimdo. Is deze training dan geschikt?

Yes, zeker weten. De training focust zich op de inhoud van je site. Deze kun je vervolgens zelf verwerken in het CMS of de software van jouw keuze.

Leert deze training me over SEO?

Nee, SEO (Search Engine Optimalisation) komt in deze training niet aan bod. Deze training is echt gericht op het ontwerpen van de inhoud van je site. Er zijn meerdere manier om vervolgens bezoekers naar je site te krijgen. Dit kan via SEO, maar ook via contentmarketing of adverteren op social media. Wil je daar meer over leren? Check dan de trainingen van Paardenondernemer over contentmarketing en adverteren.

Ik ben niet zo technisch... is deze training dan wat voor mij?

Absoluut! De training is makkelijk te volgen, en richt zich op het verzamelen van de juiste content (tekst én beeld) voor je site, en het logisch indelen van die informatie. Vind je het te lastig om dit vervolgens zelf te verwerken in een websitebouwer? Dan mag je altijd contact opnemen, ik mail je met liefde wat goede tutorials toe of breng je in contact met een betrouwbare websitebouwer.

Ik snap niks van WordPress! Gaat deze training me helpen?

Nee, sorry. Dit is geen technische trainng over het werken met WordPress of een andere systeem. De training richt zich echt op de inhoud en structuur van je site, niet op de technische kant van het bouwen.

Dat gezegd hebbende… Ik (Monique) ben handig met WordPress. Mocht je daar ondersteuning bij nodig hebben, aarzel dan niet en stuur me een mailtje op monique@paardenondernemer.nl.

Wat raad jij aan? WordPress of Wix? En welk thema?

WordPress en Wix zijn beide handige systemen. Ik werk zelf met WordPress, en heb het Divi thema angeschaft. Daarbij zit een handige plugin waarmee je makkelijk websites kunt bouwen. WordPress met Divi is mijn favoriete combinatie, dus ik zou je aanraden hierin te investeren. Goede alternatieven zijn WordPress met Elementor of WordPress met WPBakery.

Waarom is dit geen technische training?

Goede vraag. Ik heb er bewust voor gekozen deze training universeel te houden, zodat hij geschikt is voor iedereen – met welke software je ook werkt. Teveel technische uitleg zou dat óf heel complex maken (want er zijn veel verschillende tools) óf veel deelnemers uitsluiten (die met andere tools werken).

Het enige technische deel is de bonusmodule. Deze is gericht op WordPress, omdat dit het systeem is waar in mijn ervaring de meeste mensen mee werken.

Hoe lang mag ik over de training doen?

Dat is helemaal aan jou zelf! Je kan er zo lang over doen als je wilt, want de werkboeken komen in jouw bezit. Je kan ze eenvoudig downloaden en opslaan op je eigen computer. Zelfs al zouden de video’s op een later tijdstip vervallen (waar we je dan uiteraard tijdig van op de hoogte brengen), dan bieden de werkboeken voldoende informatie om de training nog steeds succesvol te doorlopen.

Ik heb al een website. Heb ik dan iets aan deze training?

Ja, ook dan is deze training erg nuttig. Je kan ervoor kiezen met behulp van de training je website helemaal opnieuw vorm te geven, maar je kan de stappen uiteraard ook gebruiken om je huidige website te checken en waar nodig te optimaliseren.

© Paardenondernemer 2021 | Ontwerp door Officejunkie

*alle prijzen zijn exclusief btw