fbpx

DÉ TRAINING DIE JE NIET WIL & KAN MISSEN OM NEXT LEVEL TE GAAN

Werk met mensen die ECHT bij jou passen

Wil je meer én leukere klanten? Werken met mensen die echt bij jou passen, je adviezen serieus nemen en je waarderen? Niet meer op stallen komen waar je verdrietig wordt van hoe de paarden erbij staan, maar in plaats daarvan werken op locaties waar je 100% achter het management staat? Doe de training ‘Werf je ideale klanten’, en leer hoe je kunt gaan werken met de leukste, fijnste klanten die er zijn!

JA, IK WIL DIE KLANTEN

Werf je ideale klanten – en werk voortaan alleen nog

met de allerleukste mensen!

Wil je meer én leukere klanten? Werken met mensen die echt bij jou passen, je adviezen serieus nemen en je waarderen? Niet meer op stallen komen waar je verdrietig wordt van hoe de paarden erbij staan, maar in plaats daarvan werken op locaties waar je 100% achter het management staat? Doe de training ‘Werf je ideale klant’, en leer hoe je kunt gaan werken met de leukste, fijnste klanten die er zijn!

In de training ‘Wie is je ideale klanten’ onderzoek je stap voor stap welke klanten jij het liefst helpt én wat je voor hen kan betekenen. In vijf modules werk je zelfstandig naar een klantprofiel toe en leer je hoe je deze mensen aanspreekt en enthousiast maakt om met jou te werken. Elke module bevat een werkboek met korte uitleg en vooral veel praktische oefeningen, waar je direct mee aan de slag kunt. Je kan de training op je eigen tempo doorlopen. Doordat je de werkboeken downloadt, houd je ze beschikbaar voor jezelf en kun je de oefeningen regelmatig opnieuw doen.

JE VRAAGT JE WAARSCHIJNLIJK AF,

 

HOE KOM IK AAN DIE IDEALE KLANTEN?

Dit is een goede vraag, die we graag voor je beantwoorden.

Na het volgen van deze training:

De training is heel geschikt als je nog weinig klanten hebt en direct vanaf het begin een fijn klantenbestand wilt opbouwen. Heb je al wel voldoende klanten, maar merk je dat je eigenlijk niet van allemaal even blij wordt? Doe dan ook zeker mee!

Waarom zou je je ideale klant moeten leren kennen?

Omdat het je leven leuker maakt!

Je wordt blijer en gelukkiger als je mag werken met de mensen die je het állerleukst vindt. Stel je eens voor… Geen energiezuigende lessen meer met ruiters die toch niet doen wat je zegt. Geen klanten die op het laatste moment afzeggen omdat de concurrent vijf euro goedkoper is. Geen mensen die met hun paard omgaan op een manier waar jij buikpijn van krijgt.

In plaats daarvan werk je met mensen die voor jóu kiezen. Die met je werken om wie je bent en om wat jij biedt, niet omdat je net iets goedkoper bent of het dichtste bij woont. Je klanten zijn enthousiast over je, betalen graag je tarief, en nemen je serieus. Je adviezen worden opgevolgd, je voelt je gewaardeerd, en werkt op plekken waar je met plezier naartoe rijdt.

Ook voor je klant is het fijn als jij je specialiseert in één doelgroep. Zij voelen dan dat je echt voor hen kiest. Er is herkenning en vertrouwen, ze voelen zich gezien en gehoord. Voor veel mensen is de paardenwereld best verwarrend; zoveel meningen, zoveel visies… hoe fijn is het dan als ze voelen dat jij er echt voor hen bent, dat jullie op één lijn zitten en dat ze jóu in elk geval kunnen vertrouwen.

Om deze connectie te kunnen opbouwen, moet je eerst heel goed weten met wie jij wilt werken. En daar gaat deze training je mee helpen!

Je wordt blijer en gelukkiger als je mag werken met de mensen die je het állerleukst vindt.

voor wie is deze training?

Deze training is specifiek gericht op professionals in de paardenwereld. Hij is geschikt voor trainers en instructeurs, maar zeker ook voor bekappers, bodyworkers, pensionaanbieders en paardencoaches. De opdrachten helpen je om te bepalen op welk stukje van de paardenwereld jij je wilt focussen, en waarom. De training bevat veel voorbeelden die afkomstig zijn uit de hippische sector, en biedt daarom meer ondersteuning dan soortgelijke trainingen die algemener zijn opgezet.

‘Werf je ideale klanten’ is opgezet door Monique Dorst, één van de drie leden van Team Paardenondernemer. Monique is coach voor paardvriendelijke professionals, en kent de paardenwereld van binnenuit. Ze heeft zelf ervaren wat het voor je kan betekenen als je echt focust op je ideale klant (in haar geval professionals die zich richten op het verbeteren van paardenwelzijn). Door haar ervaring als docent weet ze hoe je kennis op een logische en leuke manier overdraagt. Deze training is dan ook geen droog theoretisch verhaal, maar een ontdekkingsreis vol praktische oefeningen die je echt aan het denken zetten.

Wil je eerst wat meer lezen over Monique? Kijk dan hier of luister haar podcast.

paardenondernemer-monique-dorst

Deze modules krijg je in de training

Werf je ideale klanten

 1. WIE BEN JIJ?

  De eerste module draait om jou. Jijt bent namelijk je bedrijf, mensen werken met jou als persoon. Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed kent, zodat je van daaruit kunt gaan kiezen welke klanten je wilt aantrekken. In module 1 ga je daarom op zoek naar je eigen kernwaarden. Als je deze helder hebt, heb je daarmee een mooi kompas om de richting van je bedrijf te bepalen en focus te houden.

 2. WELK PROBLEEM LOS JE OP?

  Een ondernemer is iemand die problemen oplost. Voor je kunt bepalen met wíe je wilt werken, is het handig eerst stil te staan bij wat je eigenlijk precies wilt doen. Welk probleem los jij het liefste op? Als je dit eenmaal duidelijk hebt, kun je jezelf makkelijk onderscheiden van andere trainers, instructeurs of behandelaars. Hierdoor werf je makkelijker klanten én kun je hogere prijzen vragen.

 3. WIE IS JE KLANT?

  In module 3 ga je op zoek naar jouw ideale klant. Met leuke oefeningen kom je erachter met wie jij het liefste werkt. Na deze module weet je met wie je wilt werken, en daardoor ook met wie je níet wilt werken. Dit is fijn voor je klanten (want zij voelen dat jij er echt voor hén bent), maar ook voor jezelf (want het is een stuk leuker werken met mensen die je tof vindt).

 

 1. CONNECTEN MET JE KLANT

  Nu je weet wie je klant is, ga je onderzoeken hoe je diegene echt kunt raken – zodat ze jou gaan vertrouwen, een connectie voelen, en uiteindelijke klant bij je worden. Alleen weten met wie je wilt werken is namelijk niet genoeg. Je moet ook weten hoe je hen kunt raken, zodat ze voor jóu gaan kiezen.

 2. AFRONDING

  In module 5 brengen we alles bij elkaar in een ‘elevator pitch’ en krijg je praktische tips hoe je het geleerde kunt gaan inzetten in de praktijk.

 

Hoe werkt het?

Simpel! Je schaft de training eenvoudig aan en krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Hier doorloop je de modules op je eigen tempo. Per module download je eenvoudigweg het werkboek en gaat ermee aan de slag. Vragen kun je stellen via de community.

© Paardenondernemer 2021 | Ontwerp door Officejunkie

*alle prijzen zijn exclusief btw