fbpx

DÉ TRAINING DIE JE NIET WIL & KAN MISSEN OM NEXT LEVEL TE GAAN

Een winstgevend bedrijf, wie droomt er niet van?

 

Gaan ondernemen is niet zo lastig. Of moeilijk. Of spannend. Winstgevend zijn en blijven is een uitdaging.


Leer mij winstgevend zijn

Gevoel en verstand

Van je passie je beroep maken is het gaafste wat er is. Je hoeft nooit meer een dag te werken. Als vrouwelijke ondernemer doen we vaak dingen op gevoel. In vele gevallen pakt dit goed uit. Maar op sommige vlakken dienen we toch echt goed doordacht en strategisch te werk gaan. Anders komt er nooit brood op de plank. Vrijwilligerswerk kan altijd nog toch?

 

Wat leer je in deze training?

In deze training neem ik, Monya, je mee door alle aspecten die je bedrijf meer omzet en dus winst opleveren.
De training is heel geschikt om jouw reis als ondernemer te beginnen, of je weer op weg te helpen als je vast bent gelopen.

Leer in deze training exact de stappen die leiden tot jouw succes:

Zie je overal trainingen die je interessant vindt? Shinen op Insta, verkopen als een pro, webinarsoftware ontrafeld, het opbouwen van een emailfunnel, klanten werven op Facebook…. allemaal onwijs waardevol en belangrijk. Maar het begint met de basis! Als die niet goed ligt, zetten al die andere stappen geen zoden aan de dijk. Deze training helpt jou om een stevige fundering onder je bedrijf te leggen. Na deze training heb je je visie aangescherpt, weet je waar je nog werk te doen hebt (zodat je je daar gericht verder in kunt verdiepen), en kun je direct beginnen met het bouwen aan je bedrijf.

Weten waar je mee bezig bent…

… geeft zelfvertrouwen. In plaats van het gevoel dat je maar wat aanmoddert, heb je grip op je ondernemersreis. Je krijgt inzicht in de normale processen rondom het opbouwen van een bedrijf, en kan je eigen ontwikkeling langs deze meetlat leggen.

In plaats van je een mislukking te voelen als iets niet lukt, begrijp je dat trial and error bij een bedrijf horen. Dit geeft je de rust en het vertrouwen om objectief naar je bedrijf te kijken, en van daaruit je acties en plannen bij te sturen.

… zorgt dat je sneller gaat. Als je een goede, stevige fundering onder je bedrijf legt, kun je daarop verder bouwen. Hoe duidelijker je weet wat je wilt, en begrijpt hoe je daar kunt komen, hoe makkelijker je de juiste stappen kunt nemen.

Als je begrijpt hoe ‘ondernemen’ werkt, kun je logische en effectieve stappen nemen. Hierdoor groei je sneller, maar misschien nog wel belangrijker: je bouwt iets op wat toekomstbestendig is.

Na deze training weet jij precies wat je moet doen om meer omzet en winst te genereren!

voor wie is deze training?

Deze training is specifiek gericht op professionals in de paardenwereld. Hij is geschikt voor trainers en instructeurs, maar zeker ook voor bekappers, bodyworkers, pensionaanbieders en paardencoaches. De opdrachten helpen je om te bepalen hoe jij zo goed mogelijk kunt aansluiten bij de informatiebehoefte van jouw paginabezoekers, en hoe je ze kunt converteren van bezoeker naar klant.

De training bevat veel voorbeelden die afkomstig zijn uit de hippische sector, en biedt daarom meer ondersteuning dan soortgelijke trainingen die algemener zijn opgezet.

‘Winstgevend met jouw bedrijf’ is ontwikkeld door Monya Spijkhoven, één van de drie leden van Team Paardenondernemer. Monya is oprichtster van de Gelukkige Ruiter Academie en begeleidt alweer heel wat jaren coaches en instructeurs in het ontwikkelen van hun ondernemersvaardigheden.

Haar eigen weg heeft haar voorbereid op deze rol. Ze ging van sportruiter naar gedragsspecialist. Van trainingsbedrijf naar scholingsbedrijf. Van instructeur naar opleider. Inmiddels helpt ze iedereen die dezelfde droom heeft die zij had als klein meisje: een leven tussen de paarden.

Wil je eerst wat meer lezen over Monya? Kijk dan hier.

paardenondernemer-monique-dorst

Hoe werkt het?

Simpel! Je schaft de training eenvoudig aan en krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Hier doorloop je de training op op je eigen tempo. Vragen kun je stellen via de community.

© Paardenondernemer 2021 | Ontwerp door Officejunkie

*alle prijzen zijn exclusief btw